Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat

58
- reklama -

Suroviny

10-12 brambor
olivový olej
kapka oleje ze sušených rajčat
sůl, pepř
1 jarní cibulka
8 cherry rajčátek
2 lístky bazalky
1 konzerva Pork Luncheon Meat (lanšmít)

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oškrábeme a vaříme cca 5-8 minut. Po této době slijeme a necháme chvíli stranou.
    Mezitím rozmixujeme (nasekáme) půlky rajčátek s olivovým olejem, kapkou oleje ze sušených rajčat, jarní cibulkou, lístky bazalky, osolíme a opepříme.


    Zobrazit celý recept

  2. Tuto směs smícháme s brambory a necháme cca 20 minut stranou. Připravíme lanšmítu, který nakrájíme na plátky. Brambory, obalené sosem, vložíme dokola kulaté pečící nádoby a do středu pečící nádoby s brambory vložíme plátky lanšmítu. Zbylou směs poklademe na brambory a pečeme dozlatova..

Poznámka od kuchařky

Poznámka:

Po dlouhé době jsem měla opravu zase výborný Pork Luncheon meat. Léta jsem tak dobrý neměla..

https://codnesvariiva.blogspot.com/2019/07/tomatov…