
- reklama -
Suroviny
1-2 porce
- 3/4 balení cca 100 g Tofu
- plechovka (cca 130 g) tuňák ve vlastní šťávě
- 30 g ovesné vločky
- cibuli
- 1 vejce (bílek)
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Tofu nastrouháme na vetším struhadle. Ovesné vločky rozmixujeme na jemno a cibuli pokrájíme na jemno.
-
Vše máme připravené a smícháme všechny suroviny. Dochutíme pepřem a solí (solíme opravdu málo).
-
Smažíme na sucho na teflonové pánvi.
V energetických hodnotách níže není zahrnuto :
– pokud si chceme přilepšit, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr
– trošku propasírovaného česneku
– místo kečupu ( hodně lidí by si ho k tomuto jídlu dalo ) použijeme pár lžic bílého jogurtu
Poznámka od kuchařky
Energetické hodnoty:
bílkoviny – 58g,
tuky – 5g,
sacharidy – 25g
Kuchař: Marlowwe