- reklama -
Suroviny
- 200 g tofu (může být s různou příchutí)
- 100 g eidamu
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička mleté papriky
- 1/2 červené papriky
- 2-3 stroužky česneku
- 1 balíček zelených oliv (asi 80 g)
- 1 lžička majoránky
- 1 lžíce nakrájených čerstvých lístků oregana
- 2 lžíce nakrájených čerstvých lístků bazalky
- 2 lžíce kremžské hořčice
- špetka soli
Postup přípravy receptu
-
Tofu i eidam nakrájíme na kostičky, dáme do misky a zakapeme olejem.
-
Vmícháme mletou papriku a nadrobounko nasekaný česnek.
Přidáme papriku nakrájenou na tenké proužky, olivy nakrájené na kolečka, rozemnutou majoránku, oregano a bazalku. Lehce přisolíme a nakonec vmícháme hořčici. -
Před podáváním necháme asi 30 minut odležet v chladu.
Kuchařka: Angel 666