Toasty s medvědím česnekem a kozím sýrem

70
- reklama -

Suroviny

4 plátky bílého chleba
velký svazek medvědího česneku
1 lžíce másla
50 g Bresaoly ( viz poznámka ) nebo sušené šunky
100 g měkkého kozího sýra
krémové balsamico
mořská sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájemé listy medvědího česneku a necháme zlehka zavadnout. Osolíme mořskou solí.

  2. Bresaolu nakrájíme na velmi tenké nudličky.

  3. Plátky chleba opečeme nasucho.

  4. Připravený medvědí česnek rozdělíme na topinky, posypeme nudličkami Bresaoly a kousky kozího sýra.

  5. Na závěr zakápneme balsamicovým krémem.

  6. Podáváme teplé.

Poznámka od kuchařky

Bresaola :

http://vivaitalia.blog.cz/1106/bresaola