
- reklama -
Suroviny
- 4 plátky bílého chleba
- velký svazek medvědího česneku
- 1 lžíce másla
- 50 g Bresaoly ( viz poznámka ) nebo sušené šunky
- 100 g měkkého kozího sýra
- krémové balsamico
- mořská sůl
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájemé listy medvědího česneku a necháme zlehka zavadnout. Osolíme mořskou solí.
-
Bresaolu nakrájíme na velmi tenké nudličky.
-
Plátky chleba opečeme nasucho.
-
Připravený medvědí česnek rozdělíme na topinky, posypeme nudličkami Bresaoly a kousky kozího sýra.
-
Na závěr zakápneme balsamicovým krémem.
-
Podáváme teplé.
Poznámka od kuchařky
Bresaola :
http://vivaitalia.blog.cz/1106/bresaola
Kuchařka: maris









