- reklama -
Suroviny
- Potřebujeme na korpus :
- šálek mletých mandlí
- 3 polévkové lžíce silného espressa
- 100 g datlové pasty nebo medu
- větší banán
- Krém :
- 2 šálky mletého kokosu
- 4 lžíce agáve či medu
- 3 lžíce kokosového tekutého oleje
- 3 lžíce černé kávy dle výběru
- vanilka, špetka soli
- střední, hodně zralý banán
- kakao na posypaní finální úpravy
Postup přípravy receptu
-
Vše na korpus spojíme a natlačíme do formy kromě banánu. Ten nakrájíme na kolečka a poklademe na těsto.
-
Vše na krém spojíme v hladkou hmotu, kterou navrstvíme na korpus, posypeme kakaem a necháme přes noc rozležet v lednici.
Sice káva není raw, ale pár lžiček neublíží jednou za čas 🙂
Poznámka od kuchařky
Krásné tvoření všem
Kuchařka: Petra Rybova