Tilápie po Lyonsku

46
- reklama -

Suroviny

filety tilápie nilské
hladká mouka
troška sladké papriky
pepř
sůl
koření na ryby
petrželka
vařené brambory ve slupce
cibule

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a překrájíme na plátky nebo čtvrtky, opečeme na pánvi. Když jsou opečené, přidíme osmaženou cibuli na kolečka. Dosolíme, dopepříme a vmícháme sekanou petrželku.


    Zobrazit celý recept

  2. Filety obalíme v mouce smíchané se solí, kořením na ryby, paprikou a čerstvě namletým barevným pepřem. Opečeme do křupava.

  3. Na talíři posypeme rybičku sekanou petrželkou.

Poznámka od kuchařky

Kdo by chtěl jemnější chuť, tak přidá jak k rybě tak k bramborám kousek másla.