
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 200 g tilapie
- 200 g cukety
- 100 g žampionů
- 20 g hrášku
- 1 menší cibule
- 2 lžičky olivového oleje
- 1 lžička másla
- sůl
- pepř
- rybí koření
Postup přípravy receptu
-
Rybu osušíme, osolíme, posypeme kořením na ryby a necháme cca 1/2 hodiny postát bokem.
-
Na lžičce olivového oleje orestujeme cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a chvilinku vše opékáme. Pak přidáme nastrouhanou nebo na spiralizéru na špagety nakrájenou cuketu, osolíme, opepříme, podlijeme malým množstvím vody a dusíme asi 15 minut
-
Do nepřilnavé pánve dáme roztopit 1 lžičku másla a 1 lžičku olivového oleje. Přidáme tilapii a opečeme ji z obou stran dorůžova.
Podáváme na podušené cuketě s hráškem a žampiony.
Kuchařka: JanaDorazinova








