- reklama -
Suroviny
- Texaská pikantní hovězi plec:
- 1 kg hovězí plec
- http://www.beefretail.org/deImagesBR/BeefRawCut/Chuck/1080Pot%20Roast%20Bnls.jpg
- 1 lžáce oleje
- 1/2 hrnku kečupu
- 1/2 větší cibule na hrubo nakrajet
- 1/2 lžičky práškové hořčice
- 1/2 lžičky chili prášku a nebo palivé papriky
- 1 hrnek vody
- 1/2 zelené papriky nadrobno rozsekané
- 1 rozetřený stroužek česneku
- 1 lžíce hnědého cukru
- sůl
- pepř
- (Na oleji osmazime maso na obou stranach, v misce smichame vse ostatni.
- Maso dame do pekacku nebo hrnce, ktery ma poklicku a je dobry na peceni, zalijeme omackou.
- Troubu rezehrej na 175 C a vloz pekacek s masem, prikrytym bud poklici a nebo alum. folii na 3 hodiny a nech dusit/peci.
- Podavej s osmazenym bramborem a zelene fazolky.)