
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 3 lžíce majonézy
- 1 konzerva sterilovaného hrášku s kukuřicí
- 1 konzerva krájených žampionů
- 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
- 2 cibule
- 1 lžíce oleje
- 1 balíček těstovin
- 20 dkg Eidamu
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
V osolené vodě si uvaříme těstoviny podle návodu.
-
Cibuli nakrájíme nadrobno, usmažíme na oleji dozlatova, přidáme žampiony nakrájené na plátky a přibližně deset minut smažíme.
-
Hrášek a kukuřici vaříme v osolené vodě asi 10 minut nebo až jsou měkké.
-
Vše smícháme dohromady. Z tuňáka vylijeme šťávu, smícháme ho s majonézou a přidáme špetku soli a pepře. Také přidáme k těstovinám.
-
Těstoviny se zeleninou a tuňákem posypeme strouhaným sýrem. Zeleninu můžeme podle libosti a chuti obměňovat.
-
Těstoviny s tuňákem a zeleninou jsou vynikající i studené.
Kuchařka: Lenkaloompa









