Těstoviny s mletým kuřecím masem a žampiony

78
- reklama -

Suroviny

450 g mleteho kuřecího masa
4 ks velkých žampionu
1 menší cibule
3 stroužky česneku
sůl
1/4 lžičky mletého černého pepře
2 plné lžičky rajčatovo-parmezánové pasty
100 ml smetany
2-3- hrsti těstovin
Cheddar na dozdobenie
olivovy olej

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovom oleji spenime cibulu a cesnak a chvilku nechame poprazit.


    Zobrazit celý recept

  2. Pridame maso, osolime a opekame, kym sa maso nezatiahne.

  3. Pridame nakrajane sampinony, cierne korenie a paradajkovo-parmezanovu pastu, vsetko dobre premiesame.

  4. Zalejeme smotanou a ak troba trosicku podlejeme vodou.

  5. Dusime prikryte na slabom ohni asi 20 minut. Udrzujeme troska stavy.

  6. Medzitym si uvarime cestoviny podla navodu na ich obale.

  7. Ked je maso udusene, primiesame cestoviny, odlozime z ohna a prikryte nechame odlezat 10 minut.

    Rozdelime na taniere a dozdobime struhanym Cheddarom.

Poznámka od kuchařky

Paradajkovo-parmezanova pasta, ktoru som pouzila obsahuje: paradajky, stavu z paradajok, cherry paradajky vcelku, paradajkovu pastu, slnecnicovy olej, cibulu, parmezan, mrkvu, vodu, cesnak, zeler, fruktozu, olivovy olej, morsku sol, skrob, bazalku, cierne korenie.

http://ssalonis.blogspot.com/2010/03/cestoviny-s-m…