- reklama -
Suroviny
- těstoviny
- lečo
- točený salám nebo zbytky masa od předešlého dne
- cibule
- sůl
- pepř
- bazalka
- oregáno
- nastrouhaný tvrdý sýr
- špek nebo olej
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
-
Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji nebo na rozškvařeném špeku, stačí jen málo tuku, tak aby se cibule usmažila.
-
Přidáme maso, které nám zůstalo od oběda z minulého dne (pečené, vařené, zkr.různé), když je málo, můžeme přidat třeba točený salám, co má kdo doma, prohřejeme, opepříme, přidáme lečo, bazalku, oregáno, koření na těstoviny, jak kdo chce a ještě prohřejeme.
-
Přisypeme uvařené těstoviny, promícháme a je hotovo.
-
Na talíři sypeme nastrouhaným sýrem. Je to rychlé a zbavíme se zbytků, které by nám nevyšly na oběd pro všechny.
Poznámka od kuchařky
K těstovinám je dobrá zavařená okurka.
Kuchař: majda 2