- reklama -
Suroviny
- cca 20 dkg hovězího masa
- 1/2 uvařené červené řepy
- hrst těstovin
- špetka soli
- špetka mletého kmínu
Postup přípravy receptu
-
Řepu uvaříme předem, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Hovězí maso nakrájíme na drobné kousky. Těstoviny uvaříme podle návodu, scedíme a pokrájíme na malé kousky.
-
Hovězí maso dáme do kastrůlku, zalijeme vodou a vaříme doměkka. Podle potřeby přiléváme vodu.
-
Když je maso měkké, přidáme červenou řepu, těstoviny, osolíme a okmínujeme. Promícháme a necháme spolu povařit 1-2 minuty.
Poznámka od kuchařky
Vhodnost dle zavedených surovin.
Kuchařka: Johanka128