
- reklama -
Suroviny
- těstoviny (kolínka)
- kabanos
- 1 cibule
- 1 mrkev
- 2-3 stroužky česneku
- 1 červená paprika
- 1 plechovka – fazole s kukuřicí (Bonduelle Mexicana – viz foto) trocha kečupu
- sůl
- pepř
- grilovací koření
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si dáme vařit vodu na těstoviny. Kabanos a cibuli nakrájíme na kostičky a lehce osmažíme na oleji (ve větším hrnci), opepříme a přidáme grilovací koření.
-
Dále si nakrájíme papriku a stroužky česneku na kostičky a mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, zeleninu nasypeme do hrnce ke kabanosu spolu s plechovkou fazolí. Necháme povařit a občas promícháme.
-
Mezitím nám začala vřít voda na těstoviny, osolíme jí a těstoviny vysypeme do vody – vaříme cca 10 minut.
-
Do směsi přidáme trochu kečupu, promícháme a necháme ještě chvilku probublat, pak už jen přisypeme uvařené těstoviny, pořádně promícháme a můžeme podávat.
Kuchařka: Navrmi