- reklama -
Suroviny
3 porce
- 250 g těstovin
- 200 g červeného zelí
- 1 jarní cibulka
- ½ lžičky mletého kmínu
- 1 lžička cukru
- pepř
- 2 rajčata
- 2 lžíce bílého vinného octa
- 2 lžíce olivového oleje
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Kapustu nakrájame na tenké rezance.
-
Zmiešame olej, ocot, cukor, racsu, čierne korenie, cukor a soľ a zalejeme kapustu. Premiešame a necháme v chlade 30 min postáť.
-
Cestoviny uvaríme, scedíme a necháme dobre odkvapkať.
-
Paradajky nakrájame na kocky, cibuľku na kolieska.
-
Zmiešame cestoviny, kapustu, cibuľku a paradajky a necháme 15 min v chlade odstáť. Potom podávame.
Kuchařka: tejaja