Těstovinový salát s červeným zelím

102
- reklama -

Suroviny
3 porce

250 g těstovin
200 g červeného zelí
1 jarní cibulka
½ lžičky mletého kmínu
1 lžička cukru
pepř
2 rajčata
2 lžíce bílého vinného octa
2 lžíce olivového oleje
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kapustu nakrájame na tenké rezance.


    Zobrazit celý recept

  2. Zmiešame olej, ocot, cukor, racsu, čierne korenie, cukor a soľ a zalejeme kapustu. Premiešame a necháme v chlade 30 min postáť.

  3. Cestoviny uvaríme, scedíme a necháme dobre odkvapkať.

  4. Paradajky nakrájame na kocky, cibuľku na kolieska.

  5. Zmiešame cestoviny, kapustu, cibuľku a paradajky a necháme 15 min v chlade odstáť. Potom podávame.