Televizní bůček

78
- reklama -

Suroviny

1 kg bůčku
4 bobkový list
5 kuliček nové koření
tymián
celý pepř
lžička soli
česnek
Kašička:
česnek
1,5 lžičky sladké papriky
1/2 lžičky pálivé papriky
lžičku kari koření
lžíci vývaru

Postup přípravy receptu

  1. Bůček uvařit s kořením do měkka – já jsem vařila v papiňáku půl hodinky.


    Zobrazit celý recept

  2. Vytáhnout, nakrájet na kousky a nechat trošku vychladnou.

  3. Na ještě teplý naplácat kašičku a pevně zavinout do alobalu, až vychladne úplně dáme do ledničky a necháme asi tak 4 dny odležet.

  4. Pak krájíme na tenké plátky a podáváme s čerstvých chlebem.

Poznámka od kuchařky

Vývar si přecedíme a necháme pro přípravu česnečky a nebo bramboračky

a jak to bude vypadat na chlebíku Vám vyfotím, až budu podávat a to plánuju na 25.12., uvidíme jestli to muž vydrží