
- reklama -
Suroviny
- 400 g telecího krku
- 2 dcl suchého červeného vína
- 2 PL hořčice s feferonkami
- 1 PL kaparů
- 2 šalotky
- sůl
- pepř dle chuti
- tuk
Postup přípravy receptu
-
V misce rozšleháme víno s hořčicí.
-
Naložíme tam maso a necháme aspoň hodinu marinovat. Rozpálíme tuk, necháme zpěnit cibulku a opečeme vyndané a okapané maso z marinády.
-
Podlijeme marinádou a dusíme téměř do změknutí, cca 30 min. Podle potřeby přidáme vodu.
-
Pak přidáme kapary, pokud jsou ve slaném nálevu, propláchneme je vodou. Necháme na mírné teplotě ještě 10 minut, vypneme sporák. Dochutíme. Jako příloha se hodí rýže, těstoviny, ale i obyčejné pečivo.
Kuchařka: spagetka









