
- reklama -
Suroviny
- 1 ks cibule
- 1 vrchovatá polévková lžíce hladké mouky
- 200 ml šlehačky
- špetka soli
- špetka pepře
- 600 g telecího masa
- 250 g hub
- olej
- 1 červená paprika
- pažitka
Postup přípravy receptu
-
V kastrole na rozehřátém oleji nechte zesklovatět cibuli.
-
Maso nakrájejte na nudličky a přidejte k cibuli. Zlehka opražte a přidejte nakrájené houby a na kostičky nakrájenou červenou papriku.
-
Pod pokličkou poduste, až se z hub částečně odpaří voda.
-
Zaprašte moukou a podlijte vodou. Povařte asi 10 minut.
-
Přidejte šlehačku a jen zlehka prohřejte. Dochuťte solí a přidejte pepř a pažitku.
Podávejte s rýží či knedlíkem.
Kuchař: evosheek