Tatarská omáčka pro labužníky

59
- reklama -

Suroviny
2 – 3 porce

2,5 dcl základní dvoužloutkové majonézy
na špičku kulatého nože petrželky
1 lžička sladkokyselých okurek
1 lžička cibulky
špetka strou­hané citrónové kůry
1 lžička kaparů
1/4 lžičky sardelové pasty
asi 3 kapky worcestru
1/4 lžičky hořčice
špetička mletého bílého pepře
malá špetička cukru

Postup přípravy receptu

  1. Do misky se základní majonézou přidáme všechny přísady velmi jemně a nadrobno posekané nebo postrouhané. Kdo má rád, může si přidat ještě lžičku jemně nasekaných hub naložených v octě.


    Zobrazit celý recept

Poznámka od kuchařky

Dvoužloutková majonéza má zde svůj samostatný recept

http://www.toprecepty.cz/recept/28216-majoneza-dvo…