Tatarka z kysané smetany

84
- reklama -

Suroviny

kysaná smetana
4 větší sterilované okurky
1 menší cibule
asi 3 kapky worcestrové omáčky (nemusí být)
1 malá lžička citronové šťávy
1 malá lžička plnotučné hořčice
trochu bílého pepře – kdo nemá, může dát černý
sůl
asi 1 malá lžička cukru moučka

Postup přípravy receptu

  1. Do kysané smetany – jedno jakou koupíte, dejte okurky nastrouhané na jemno (šťávu vymačkat – odlít).


    Zobrazit celý recept

  2. Dále přidejte cibuli drobně nakrájenou, citronovou šťávu, hořčici, pepř, worcesterovou omáčku, sůl a cukr.

  3. Vše smícháme a dáme do lednice vychladit.

Poznámka od kuchařky

Je vynikající, lepší než kupovaná. Určitě ji zkuste. A můžou ji i děti.