
- reklama -
Suroviny
5-6 porcí
- 6 buřtů(nebo může být 500g gothaje)
- 1 cibule
- 3 -4 lžíce kečupu
- 2-3 stroužky česneku(dle chuti)
- 1 lžíce hořčice plnotučné
- 1 lžíce mleté sladké papriky
- 2 lžíce oleje (slunečnicový atd)
- 2 lžíce worcestrové omáčky
- chilli omáčka nebo tabasco
- pepř podle chuti
- Nesolíme až podle ochutnání
Postup přípravy receptu
-
Buřty a cibuli oloupeme a dáme do mixéru rozmixovat. Přidáme utřený česnek a ostatní ingredience a znova rozmixujeme, až se vše spojí. Ochutnáme a dochutíme. Přendáme do misky a dáme do lednice asi tak na hodinu. Podáváme s opečenými tousty nebo topinkami.
Poznámka od kuchařky
Nemusíte to dávat do mixéru, ale i normálně nastrouhat. Já jsem si usnadnila práci.
Kuchař: stana5