- reklama -
Suroviny
- 3 stroužky česneku (prolisované)
- pórek
- konzerva žampiónu
- 3 trojuhelníky sýra
- cca 150 ml smetany
- sůl, kari, pepř
- 3 – 5 lístků bazalky
- trocha oleje
Postup přípravy receptu
-
Orestujeme česnek, když už začíná chytat barvu, vlijeme šťávu se žampiónů a přidáme sýr. Ten pěkně rozpustíme a do omáčky přidáme pórek a bazalku. Zlehka vaříme, přidáme smetanu a na konec žampiony. Ochutíme podle chuti.
-
Těstoviny uvaříme podle návodu, ale nedovaříme až do konce. Necháme dojít v omáčce.
Poznámka od kuchařky
Toto vzniklo včera. Po příchodu z práce přítel zkonstatoval, že nemáme doma nic, co bychom mohli uvařit a tak jsem vytáhla těch pár věcí a uklohnila toto a bylo to jedlý…jen bohužel nemám fotku…
Kuchařka: Evulik