
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- půl balíčku tagliatelle
 - 1 porce lososa bez kůže, cca 300g
 - 5 středních žampiónů
 - 6 sušených rajčat
 - 1/3 balíčku mraženého listového špenátu
 - olivový olej
 - sůl, čerstvě mletý pepř 4 barev, trošku mletého kmínu
 - 1 vejce a trocha mléka na zalití
 - kadeřavá petrželka na ozdobu
 
Postup přípravy receptu
- 
Uvaříme těstoviny a uvařené necháme okapat, kápneme trochu olivového oleje a promícháme. Mezitím vroucí vodou zalijeme mražený špenát, po rozmrznutí opět necháme okapat. 6 středních sušených rajčat nakrájíme na třetinky.
 - 
Lososa zbavíme kůže a nakrájíme na plátky cca 5 mm hrubé. Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky. Všechny ingredience vložíme do pekáčku vymazaného trochou oleje, přidáme sůl a koření, pak jen lehce promíchat, netřepat.
 - 
Vejce s troškou mléka rozkvedláme a zlehka zalijeme směs. Trošku pokapeme povrch olivovým olejem a dáme zapéct do trouby na 170 stupňů, dokud není losos krásně růžový. Dáme na talíř a ozdobíme kadeřavou petrželkou.
 
            Kuchař: Marps
        
            







