Tagliatelle s kuřecím masem a smetanou

289
- reklama -

Suroviny

500 g kuřecího masa
asi 14 kousků tagliatelle
1 smetana na šlehání
1 smetana 12%
1 vrchovatá lžíce bazalky
150 g parmazánu
slanina
pepř
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny dáme vařit do osolené vody (většinou kolem 6-7 minut).


    Zobrazit celý recept

  2. Kuřecí prsa nakrájíme na drobné kousky, osolíme a opepříme.

  3. Do pánve dáme rozehřát olej a kuřecí kousky na něm opečeme ze všech stran, pak je zalijeme smetanou (obě balení) a necháme pomaloučku změknout ve smetaně.

  4. Potom, co maso změkne, přidáme rozstrouhaný parmazán a uvařené těstoviny, necháme omáčku zhousnout, přidáme bazalku a posypeme ještě sýrem na talíři.