
- reklama -
Suroviny
- 500 g tagliatelle
- 400 g kuřecích prsou
- 250 g hub
- 350 ml smetany ke šlehání
- 200 g parmezánu
- houbové koření
- olej
- máslo
- šalotka
- prosciutto
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme (libovolně na kostičky nebo na plátky ) osolíme a osmahneme na pánvi . Dáme stranou . V jiné pánvi na másle osmahneme šalotku , přidáme houby a dusíme do měkka . Zalijeme smetanou a přidáme houbové koření a 100 g parmezánu nastrouhaného. Promícháme.
-
Těstoviny uvaříme dle návodu, scedíme a smícháme s hotovou omáčkou a kuřecím masem. Můžeme osmahnout trochu prosciutta a přidat jej do těstovin.
-
Těstoviny s omáčkou posypeme nastrouhaným parmezánem a ihned podáváme.
Kuchařka: IvettaG