Tagliatelle s kuřecím masem a houbovou omáčkou

79
- reklama -

Suroviny

500 g tagliatelle
400 g kuřecích prsou
250 g hub
350 ml smetany ke šlehání
200 g parmezánu
houbové koření
olej
máslo
šalotka
prosciutto

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme (libovolně na kostičky nebo na plátky ) osolíme a osmahneme na pánvi . Dáme stranou . V jiné pánvi na másle osmahneme šalotku , přidáme houby a dusíme do měkka . Zalijeme smetanou a přidáme houbové koření a 100 g parmezánu nastrouhaného. Promícháme.

  2. Těstoviny uvaříme dle návodu, scedíme a smícháme s hotovou omáčkou a kuřecím masem. Můžeme osmahnout trochu prosciutta a přidat jej do těstovin.

  3. Těstoviny s omáčkou posypeme nastrouhaným parmezánem a ihned podáváme.