Sýrová roláda s hroznovým vínem

146
- reklama -

Suroviny
3 roládky

20 dkg hranaté šunky
2 balíčky plátkového sýra
stonek hroznového vína
3 ks mazacího smetanového sýra (na druhu nezáleží)
Krémová pomazánka vita star(pažitka jarní cibulka)

Postup přípravy receptu

  1. Šest plátků šunky poskládáme přes sebe. Na šunku dáme 2 plátky pl. sýra.

  2. Tavený sýr a pomazánkový krém smícháme dohromady a potřeme směsí plátky sýra.

  3. Doprostřed dáme hroznové víno, nejlepší jsou menší kuličky, vejde se jich tam cca 7, záleží na tom, jak se položí šunka, protože ta vytvoří délku rolády. Zabalíme dohromady.

  4. Roládku pak zabalíme ještě do fólie a pořádně utáhneme.

  5. Necháme odležet v lednici alespoň na 3 hodiny. Čím déle je roládka v chladu, tím lépe se potom krájí.