
- reklama -
Suroviny
- 500 g kuřecích prsou
- 1 balíček zeleniny na svíčkovou
- 1 cibule
- sůl
- 2 bobkové listy
- 4 ks pepře čtyř barev
- 1 kostka zeleninového bujonu
- 250 ml šlehačky (al. na varenie)
- 1 pl hořčice
- citronová šťava na dochucení
Postup přípravy receptu
-
Mäso umyjeme a odložime.
-
Na panvici osmažime nakrájanú cibuľu , pridáme zeleninu, bobkový list , korenie a dusíme.
-
Potom pridáme kuracie prsia (necháme v celku), podlejeme vodou a pridáme bujon soľ ak treba.
-
Ked je už mäso mäkké vyberieme spolu s bobkovým listom a korením , zeleninu rozmixujeme a pridáme smotanu v čom sme rozmiešali horčicu ( dochutíme citronovou šťavou)
-
Vložíme naspäť mäso a necháme prejsť varom
-
Kuracie mäso nakrájeme na plátky pred servírovaním
Kuchařka: mia2404