
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- 250 g dlouhých plátků šunky
- 2 lžíce oleje
- 250 g žampionů
- 100 g tvrdého sýra
- 10 cm pórku
- 1 mrkev
- 4 vejce
- drcený kmín
- sůl
- pepř
- sádlo na vymazání formy
Postup přípravy receptu
- 
Žampiony nakrájíme na kostičky, pórek a mrkev na nudličky a na oleji podusíme, až se vypaří veškerá šťáva. Osolíme, opepříme a přidáme kmín, vejce a usmažíme tak, že vejce jsou tak do půlky udělaná. Dáme vystydnout a pak vmícháme sýr nastrouhaný nahrubo. 
- 
Formu na biskupský chlebíček vymažeme velkou vrstvou sádla, poklademe po všech stěnách šunkou a ještě jednou střed. Poklademe půlkou žamponů, dáme šunku a na to druhou půlku žampionů a ještě šunku. Šunku, co máme přes formu, přehneme dovnitř. 
- 
Dáme péct do vyhřáté trouby na 170°C na 30 minut. Chvíli necháme vystydnout a pak opatrně vyklopíme. Dobré je to i studené. 
            Kuchařka: Jaromira18
        
