
Suroviny
            8 porcí
							
    
- 1-2 balíčky piškotů
- kelímek zakysané smetany
- kelímek tvarohu
- kelímek řeckého jogurtu
- 100 g másla
- čokoládový puding
- mléko (smetana) na přípravu pudingu
- cukr dle chuti
- čokoláda na vaření, příp. jiná
- trochu mandlového likéru, příp. vanilkový sirup
Postup přípravy receptu
- 
Do kruhové formy (s odjímatelnou boční částí) po dně nejprve vyskládáme piškoty. Piškoty vždy zvlhčujeme mandlovým likérem, příp. vanilkovým sirupem. 
- 
Připravíme náplň z rozšlehaného másla, tvarohu a cukru. Můžeme přidat i zakysanou smetanu, řecký jogurt. 
- 
Část náplně můžeme zpestřit i rozmixovanou čokoládou (použili jsme kousek Studenské pečetě – s bílou čokoládou – na spodní vrstvu). 
- 
Postupně vrstvu piškotů potřeme krémovou náplní a zase zaskládáme piškoty. 
- 
Druhou vrstvu vytvoříme z čokoládového pudingu, zase zaskládáme piškoty. 
- 
Horní vrstvu vytvoříme z klasické bílé náplně (bez čokolády a pudingu) – zasypeme strouhanou čokoládou. 
- 
Jakmile máme dort hotový, dáme ho ztuhnout do chladničky. 
- 
Před podáváním odebereme boční část formy, podáváme nejlépe na krásném talířku. 
Poznámka od kuchařky
Dobrou chuť od kocoura!
 
            