
- reklama -
Suroviny
- Nálev:
- 2 l vody
- 1/2 l octa
- 150 g cukru(může se přidat 20 tablet sacharinu)
- 70 g soli
- 1500 g paprik
- (Nálev je velmi jemný.Používám ho na všechny druhy zeleniny a houby.Při používání tohoto nálevu je nutná sterilace)
Postup přípravy receptu
-
Vodu, ocet, cukr a sůl povaříme. Papriky zbavíme jádřinců a podélně rozkrojíme. Dáme do hrnce s vodou a necháme přejít varem.
-
Dáme odkapat a narovnáme do sklenic a zalijeme nálevem. Uzavřeme víčky a sterilujeme.
Poznámka od kuchařky
Já steriluji v troubě asi 20 minut na 150 stupňů.Zapomněla jsem napsat,že do každé sklenice přidávám lžíci oleje.
Kuchařka: Jaruna18









