
- reklama -
Suroviny
- Brambory
- celer
- petržel
- mrkev (může být stejné množství jako brambor)
- sůl
- cukr
- citrón
- bílý jogurt
- bylinky (použila jsem bazalku, pažitku a petrželku)
- kousek filé nebo kuřecího masa
Postup přípravy receptu
-
Bramborový salát: Brambory, petržel, celer a mrkev uvaříme do měkka a poté rozmačkáme vidličkou. Přidáme trochu bílého jogurtu a zakapeme citrónem. Dochutíme cukrem a mírně osolíme. Necháme uležet.
-
Filé (pangasius), nebo kuřecí maso potřeme olivovým olejem smíchaným s bylinkami. Poté ugrilujeme nebo upečeme v troubě.
Poznámka od kuchařky
Tento recept tu vkládám , protože jsem přemýšlela, jak zpestřit malé štědrovečerní večeři, jelikož spoustu ingrediencí jako je tatarka a smažené ještě nemůže. Takže se možná nějaká mamča inspiruje i když to není nějaká skvělá novinka.
Kuchařka: misza