Štědrovečerní večeře „pro nejmenší“

58
- reklama -

Suroviny

Brambory
celer
petržel
mrkev (může být stejné množství jako brambor)
sůl
cukr
citrón
bílý jogurt
bylinky (použila jsem bazalku, pažitku a petrželku)
kousek filé nebo kuřecího masa

Postup přípravy receptu

  1. Bramborový salát: Brambory, petržel, celer a mrkev uvaříme do měkka a poté rozmačkáme vidličkou. Přidáme trochu bílého jogurtu a zakapeme citrónem. Dochutíme cukrem a mírně osolíme. Necháme uležet.

  2. Filé (pangasius), nebo kuřecí maso potřeme olivovým olejem smíchaným s bylinkami. Poté ugrilujeme nebo upečeme v troubě.

Poznámka od kuchařky

Tento recept tu vkládám , protože jsem přemýšlela, jak zpestřit malé štědrovečerní večeři, jelikož spoustu ingrediencí jako je tatarka a smažené ještě nemůže. Takže se možná nějaká mamča inspiruje i když to není nějaká skvělá novinka.