
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 300 g brambor
- 2 žraločí steaky
- 150 g zelených fazolek
- cibulka
- pepř
- sůl
- kmín
- provensálské koření
- olivový olej
Postup přípravy receptu
-
Do spodní nádoby vložíme nakrájené brambory a okmínujeme.
-
Steaky potřeme olejem, mírně osolíme, opepříme, posypeme provensálským kořením a vložíme do druhé nádoby.
-
Do poslední nádoby vsypeme zmražené fazolky a cibulku nakrájenou na kolečka. Hrnec zapneme na 30 minut. Na talíři přidáme tatarskou omáčku a rajčátka.
Poznámka od kuchařky
Zelenina z parního hrnce má výraznější chuť, aniž by se solila a zachovává si barvu. Ryba je jemná a šťavnatá.
Kuchař: sidera