- reklama -
Suroviny
- 1 šproty v rajské omáčce
- 1 měkký tvaroh
- 2 KL červené paprikové pasty
- 1 PL plnotučné hořčice
- 1 větší stonek pokrájeného řapíkatého celeru
- 1 mrkev (na kolečka pokrájená)
- 2 vejce natvrdo uvařené
- sůl
- 1 jarní cibulka s natí
- 1 lžička křenu
- citronová šťáva
- 1 malá tatarská omáčka v sáčku
Postup přípravy receptu
-
V misce rozmačkáme uvedené suroviny, dále pokrájíme celer, mrkev, cibulku. Poté vše dáme do šlehače a vyšleháme jemnou pomazánku.
-
Nakonec ji ještě zakápneme citrónovou šťávou a zlehka vmícháme 1 malou tatarskou omáčku a naseknou petrželku. Podáváme s pečivem.
Poznámka od kuchařky
Byla to rychlovka „honem“ na svačinu.
Kuchařka: varilamyskakasicku