
- reklama -
Suroviny
5 porcí
- Špízy:
- 250 g mletého masa
- 1/2 cukety
- 4 rajčata
- 2 cibule
- Bramborová kaše:
- 1 kg brambor
- 1 jarní cibulka
- kousek másla
- špetka himálajské růžové soli
Postup přípravy receptu
-
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme a vložíme je do parního hrnce, který zapneme na 35 minut.
-
Nakrájíme cibuli, cuketu a rajčata na kolečka, z mletého masa uděláme kuličky nebo válečky a postupně vše napichujeme na jehlici. Jehlice naskládáme přes menší pekáč, do kterého nalijeme decilitr vody a pečeme na 200°C přibližně 30 minut.
-
Nakonec jen rozšťoucháme brambory s jarní cibulkou, máslem a solí na kaši a můžeme podávat.
Kuchařka: Karol89