- reklama -
Suroviny
- 200 g eidamu
- hladká mouka
- 1 vejce
- strouhanka
- sůl
- olej
- Na salát:
- 80 g čerstvého baby špenátu
- 5 menších rajčat
- půl okurky
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička balzamika
- sůl a pepř
- 1 lžička javorového sirupu
Postup přípravy receptu
-
Špenát očistíme a vložíme do mísy. Přidáme pokrájená rajčátka a na nudličky pokrájenou okurku. V hrnečku smícháme olivový olej, balzamiko, sůl, pepř, javorový sirup, řádně promícháme a vmícháme do salátu.
-
Eidam pokrájíme na hranolky a obalíme ho v trojobalu. V pánvi rozehřejeme olej a sýrové hranolky smažíme do zlatavé barvy. Hranolky podáváme se špenátovým salátem.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: MAKE-FOOD