
- reklama -
Suroviny
- 1 cibule
- 1 malá plechovka žampionů
- 20 dkg mraženého špenátu
- 2 stroužky česneku
- 10 dkg krájené šunky
- 100 ml smetany
- sůl
- pepř
- 1/2 kostky Masoxu
- 10 dkg strouhaného sýra
- 1 sáček uvařené rýže
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a opečeme ji, pak přidáme scezené žampiony a chvilku restujeme. Pak přihodíme špenátový protlak a utřený česnek a necháme ho za občasného míchání rozpustit.
-
Přidáme nakrájenou šunku, smetanu a stouhaný sýr. Osolíme, opepříme a přidáme 1/2 kostky Masoxu a povaříme společně asi 5 minut.
-
Do hotového špenátového základu vmícháme uvařený sáček rýže a dochutíme podle chuti. Dáme na talíře a posypeme strouhaným sýrem a zdobíme podle fantazie.
Poznámka od kuchařky
Místo rýže jdou použít i těstoviny.
Kuchařka: majka









