
- reklama -
Suroviny
- 500 ml podmáslí
- 2 lžíce oleje
- 2,5 lžičky soli
- 1,25 lžičky cukru
- 200 g pšeničné celozrnné mouky
- 250 g špaldové mouky
- 175 g žitné chlebové mouky
- 2 lžičky kmínu
- 1,25 lžičky sušeného droždí
- 1 lžíce pšeničných otrub
- 2 lžíce slunečnicových semínek (dýně, sezam)
Postup přípravy receptu
-
Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny. Zapneme program celozrnný, velký, kůrka střední. Po zvukovém signálu přidáme semínka.
Poznámka od kuchařky
Pekla jsem v Eta Harmony. Kdo máte malou pekárnu, tak si upravte váhu, aby se vám to vešlo do té vaší.
Chlebík vydrží dlouho vláčný a měkký
Zdroj : Maminčiny recepty
Kuchařka: Zdenka1









