Špagety z jednoho hrnce

56
- reklama -

Suroviny
4 porce

500 g mletého hovězího masa
2 plechovky krájených rajčat (kupuji s cibulí a česnekem)
250 g špaget
500 ml vývaru nebo vody
1 lžíce koření na špagety
sůl a pepř dle chuti
bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Ve větším rozpáleném hrnci orestujeme maso, cca 5-10 minut, a rozdrobíme ho na menší kousky.


    Zobrazit celý recept

  2. Přidáme rajčata, vývar, koření a rozmícháme. Vložíme špagety a ujistíme se, že jsou všechny ,,pod vodou.“
    Zakryjeme a vaříme na středním plameni asi 15 minut, dokud nebudou těstoviny al dente, tzv. na skus. Vypneme plamen a necháme ještě 10 minut dojít. Servírujeme s bazalkou a případně sýrem.

Poznámka od kuchařky

Dnes pro vás mám rychlou, jednoduchou, ale výbornou dobrotu, která se vaří v jednom hrnci. Žádné další nádobí na mytí. Na omáčku používám krájená rajčata Italiamo z Lidlu. Narozdíl od jiných značek, které mají tendenci být kyselé, s těmi lidlovskými se mi omáčka vždy povede.

** Každá porce obsahuje 524 kcal, S 59g, B 35g, T 15g

* Můj instagram: https://www.instagram.com/miskakulickakucharinka/

* Má FB stránka: https://www.facebook.com/miskakulickakucharinka/