
- reklama -
Suroviny
- půl balení semolinových špaget
- 3 lžíce řepkového oleje
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 5 a víc žampionů
- 1 uzené tofu
- hrst sekané jarní cibulky
- 1 lžíce sójového mléka Zajíc
- italské bylinky
Postup přípravy receptu
-
Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a odložíme.
-
Na 2 lžících oleje orestujeme dozlatova tofu, nasypeme na ubrousek a odsajeme tuk.
-
Cibuli zpěníme na 1 lžíci oleje, přidáme nakrájené žampiony, drcený česnek, italské bylinky a restujeme doměkka.
-
Smícháme s těstovinami a zahustíme lžící sójového mléka Zajíc.
-
Posypeme sekanou zelenou cibulkou.
Kuchařka: Taevita