
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 balíček špaget
- 1 plechovka kvalitního tuňáka
- 2 cibule
- 1 hlavička česneku
- 1 plechovka kukuřice
- tvrdý sýr (dle uvážení a jak moc ho máte rádi)
- 1 čerstvá feferonka
- sůl
- pepř
- chilli
Postup přípravy receptu
-
Špagety vaříme v osolené vodě cca 10 minut a přidáme i olej, nejen kvůli lepkavosti, ale i kvůli chuti.
-
Na pánvičce osmažíme dozlatova cibuli a rozlisovaný česnek. Poté přidáme tuňáka, rozkrájenou feferonku, kukuřici a dle chuti dokořeníme solí, pepřem a chilli. Směs posypeme nastrouhaným sýrem a smícháme ji se špagetami.
-
Pokud chcete, můžete pokrm doplnit omáčkou. Výborná je z rajčat nebo sýrová omáčka. U nás se hoduje nasucho.
Kuchařka: Loulalo