
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 250 g špaget
- 1 bílé tofu
- 3 lžíce sójové omáčky
- 1 cibule
- 2 stonky řapíkatého celeru
- 150 g kukuřice
- několik listů medvědího česneku
- 2 rajčata
- 1 dcl zeleninového vývaru
- 2 stroužky česneku
- 3 lžíce rajčatového protlaku nebo pyré
- sůl
- pepř
- olej
Postup přípravy receptu
-
Tofu narežeme na kocky, polejeme sójovou omáčkou a necháme v chlade odležať 1-2 hodiny.
-
Špagety uvaríme a scedíme. Kým sa uvaria, pripravíme tofu.
-
Na troche oleja orestujeme na kolieska narezanú cibuľu. Pridáme narezané stonky zeleru, na kocky narezané paradajky, kukuricu, tofu, pretlak a vývar. Okoreníme a osolíme a jemne premiešame. Na slabom plameni 7 min povaríme.
-
Špagety dáme na tanier a prelejeme zeleninou.
Kuchařka: tejaja