
- reklama -
Suroviny
- 200 g vepřové kýty
- 1 mladá cuketka
- sůl
- pepř
- 2 stroužky česneku
- 1 kelímek ricotty
- hrst čerstvé bazalky
- 1/2 balení špaget
- olej
Postup přípravy receptu
-
Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody podle návodu na obalu.
Maso nakrájíme na tenoučké nudličky a vhodíme je na pánev do rozehřátého oleje. Opečeme skoro doměkka.
Cuketu přepůlíme a i se slupkou nakrájíme na tenká půlkolečka, česnek nakrájíme na slaboučké plátky a obojí přidáme k masu. Osolíme, opepříme a chvilku spolu restujeme. Pak zředíme asi 2-3 lžícemi vody a vmícháme ricottu. Pánev odstavíme a vmícháme nasekanou bazalku.
Směs buď smícháme s vařenými špagetami nebo na talíř dáme vařené špagety a směs naklademe navrch.
Kuchařka: Angel 666