Špagety s pórkem a bylinkami

60
- reklama -

Suroviny

špagety
vepřové maso (např. kotletu)
1/2 kostky masoxu
1 lžička červené papriky
1 lžička koření garam masala (nemusí být)
1 lžička majoránky
bylinky (petrželka, pažitka, bazalka)
sladký kečup
celý pórek (bílá část)
mouka nebo bramborový škrob
nastrouhaný sýr

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na kostičky a dáme restovat na pánev s trochou oleje.


    Zobrazit celý recept

  2. Poté přidáme masox, veškeré koření a zaprášíme hl.moukou.

  3. Vše zamícháme a zalijeme vodou (přibližně 1l vody). Přidáme 3 lžíce kečupu a dusíme do měkka.

  4. Ke konci přidáme majoránku, veškeré bylinky a pórek nakrájený na kolečka. Krátce povaříme. Podle chuti dosolíme.

  5. Pokud by omáčka byla ještě řidší tak ji dohustíme bramborovým škrobem.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s uvařenými špagetami, zasypeme strouhaným sýrem a zdobíme kečupem.