- reklama -
Suroviny
- špagety
- vepřové maso (např. kotletu)
- 1/2 kostky masoxu
- 1 lžička červené papriky
- 1 lžička koření garam masala (nemusí být)
- 1 lžička majoránky
- bylinky (petrželka, pažitka, bazalka)
- sladký kečup
- celý pórek (bílá část)
- mouka nebo bramborový škrob
- nastrouhaný sýr
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso nakrájíme na kostičky a dáme restovat na pánev s trochou oleje.
-
Poté přidáme masox, veškeré koření a zaprášíme hl.moukou.
-
Vše zamícháme a zalijeme vodou (přibližně 1l vody). Přidáme 3 lžíce kečupu a dusíme do měkka.
-
Ke konci přidáme majoránku, veškeré bylinky a pórek nakrájený na kolečka. Krátce povaříme. Podle chuti dosolíme.
-
Pokud by omáčka byla ještě řidší tak ji dohustíme bramborovým škrobem.
Poznámka od kuchařky
Podáváme s uvařenými špagetami, zasypeme strouhaným sýrem a zdobíme kečupem.
Kuchařka: misza