
- reklama -
Suroviny
- 200 g špaget
- 200 g drůbků (žaludek , srdíčko, játra, maso z křídel)
- 1 lžíce másla
- 1 lžíce hladké mouky na jíšku
- sůl
- muškátový květ
- 2 lžíce másla
- 50 g strouhaného sýra
- petrželka
Postup přípravy receptu
-
Drůbky uvaříme, dáme vařit špagety a připravíme si světlou jíšku.
-
Posléze ji zředíme a povaříme s drůbežím vývarem.
-
Podle chuti dosolíme, okořeníme květem a vložíme nakrájené uvařené drůbky.
-
Uvařené špagety scedíme, promastíme kouskem másla, klademe na talíře, navrch dáme porci drůbků v omáčce a posypeme strouhaným sýrem a sekanou petrželkou.
Kuchař: toprecepty.cz









