
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 500 g mletého masa
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku (lisovaného)
- 2 krabičky rajčatové šťávy (protlak)
- bazalka
- sýr eidam + parmazán
- olivový olej
- špagety
Postup přípravy receptu
-
Do hluboké pánve dáme na trošku olivového oleje, cibuli si nasekame nadrobno a vhodime do pánve, opražíme, poté vložíme mletého maso a prolisované stroužky česneku, pražíme dokud nám maso trošku nezhnědne a nerozpadne se.
-
Pak vlijeme protlaky, vsypeme sušenou bazalku (špetku) a necháme dusit za občasného promíchání. Dusíme do doby, než protlak sám zhoustne.
-
Uvaříme si špagety a na špagety s omáčkou dáváme ještě čerstvou bazalku a sypeme nastrouhaným eidamem a parmazánem.
Kuchařka: amarcha









