
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 6 brambor
- 1 avokádo + citronová šťáva na pokapání
- 2 jarní cibulky
- 100 ml smetany na vaření
- 2 kávové lžičky dijonské hořčice
- 1 kávová lžička bílého vinného octa
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Oškrábané brambory nakrájíme na malé kostičky a uvaříme v osolené vodě doměkka.
-
Slijeme.
-
Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a zbavíme slupky.
-
Nakrájíme na stejně velké kostičky jako brambory a pokapeme citronovou šťávou, aby nám nezhnědlo.
-
Jarní cibulky i s natí nakrájíme na kolečka.
-
Vše promícháme se zálivkou připravenou z uvedených surovin.
-
Podáváme teplé nebo i studené.
Kuchařka: 1974andrea









