
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 300 g vepřové plece
- 1/2 cibule
- 1 mozzarella
- 2 velká rajčata
- 1/2 žluté papriky
- 100 ml smetany na vaření
- olej
- sůl
- těstoviny
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na malé kousky, cibulku na troše oleje osmahneme a přidáme maso, které osolíme. Necháme zatáhnout a přidáme na kostičky nakrájená rajčata a papriku. Chvilku podusíme (cca 10 minut), přidáme mozzarellu a po chvilce smetanu. Povaříme cca dalších 5 minut a případně dosolíme.
-
Podáváme s těstovinami, já je rovnou zamíchala do směsi.
Poznámka od kuchařky
To jsem dneska vytvořila dle chutí v hlavě a ingrediencí v lednici 😀 Musím to dát sem, protože mi to moc chutnalo a určitě bych zapomněla, jak jsem to dělala.
Kuchařka: vandylady