- reklama -
Suroviny
1 porce
- 120 g bílé ředkve
- 1 malá cibule
- cca 30 g anglické slaniny
- máslo
- česnek dle chuti
- 2-3 vejce
- sůl
- mletý pepř
Postup přípravy receptu
-
Na kousku másla osmažíme dosklovata drobně pokrájenou cibuli, přidáme drobně pokrájenou slaninu a nasekaný malý stroužek česneku a ještě krátce smažíme.
-
Přisypeme na menší kostičky nebo nudličky pokrájenou oloupanou ředkev, promícháme, zaklopíme a na mírném plameni vše krátce podusíme.
-
Nakonec přidáme do směsi dvě nebo tři vejce, osolíme, opepříme a necháme ve směsi vejce srazit za občasného promíchání.
-
Podáváme s čerstvým pečivem nebo chlebem.
Kuchař: recepty73