Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů

91
- reklama -

Suroviny

350 g uvařených nastrouhaných brambor
4 papriky
2 vejce
2 romadury
1 červená feferonka
špetka kurkumy
solamyl na obalení
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Papriky omyjeme, zbavíme jádřinců. Brambory uvaříme doměkka. Oloupeme. Romadur nastrouháme nahrubo, přidáme oloupané a nastrouhané brambory, nakrájenou feferonku, kurkumu, sůl a pepř. Dobře promícháme.

  2. Papriky naplníme touto nádivkou. Ušleháme tuhý sníh (se špetkou soli) z obou bílků, zamícháme oba žloutky, kurkumu a zlehounka vmícháme solamyl.

  3. Papriky obalíme v této nadýchané směsi a ihned je postupně dáváme smažit na pánev s rozpáleným olejem. Podáváme s pečenými brambory.