
- reklama -
Suroviny
- 350 g uvařených nastrouhaných brambor
- 4 papriky
- 2 vejce
- 2 romadury
- 1 červená feferonka
- špetka kurkumy
- solamyl na obalení
- sůl
- pepř
- olej
Postup přípravy receptu
-
Papriky omyjeme, zbavíme jádřinců. Brambory uvaříme doměkka. Oloupeme. Romadur nastrouháme nahrubo, přidáme oloupané a nastrouhané brambory, nakrájenou feferonku, kurkumu, sůl a pepř. Dobře promícháme.
-
Papriky naplníme touto nádivkou. Ušleháme tuhý sníh (se špetkou soli) z obou bílků, zamícháme oba žloutky, kurkumu a zlehounka vmícháme solamyl.
-
Papriky obalíme v této nadýchané směsi a ihned je postupně dáváme smažit na pánev s rozpáleným olejem. Podáváme s pečenými brambory.
Kuchařka: Ivace64