
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 pytliky polovařené rýže (nejlépe Indický druh)
- 2 vejce
- Zelenina:
- kukuřice
- hrášek
- pórek
- čerstvá paprika
- Dále:
- slunečnicový olej
- sójová omáčka
Postup přípravy receptu
-
Na pánev nalijeme slunečnicový olej dáme smažit zeleninu.
-
Až se osmaží tak přidáme rýži a přidáme sójovou omáčku a rozmícháme.
-
V hrnečku vajíčka rozmícháme. Rozhrneme rýži a na prostředek nalijeme vajíčka.
-
Chvíli je necháme a potom se z nich snažíme udělat vajíčkové „noky“. Poté ještě tak 10 minut mícháme.
Poznámka od kuchařky
Dobrou chuť. Rychlé a chutné jídlo. Podle potřeby jde i přidat kuřecí/ vepřové maso.
Kuchař: Kawakabunga









