- reklama -
Suroviny
- 400-450 g kuřecího masa bez kůže
- Na směs:
- 3 vejce
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1/2 sáčku koření Pečené kuře nebo Zlaté kuře
- 3 lžíce Solamylu
- 4-5 lžic polohrubé mouky
- na smažení olej nebo sádlo
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na tenké nudličky a zamícháme se směsí (tu uděláme pouhým promícháním daných surovin) a můžeme ihned smažit, není třeba nechávat odležet.
-
Smažíme na rozpáleném tuku jako omeletu, po obrácení ji ihned roztrháme na kousky a dosmažíme. Podáváme s chlebem a tatarkou.
Poznámka od kuchařky
Maso není třeba nechat odležet, ale i naopak – pokud čekáme hosty, máme jinou práci apod., je možné si vše promíchat a nechat v lednici až do okamžiku potřeby, pak jen promíchnout a usmažit.
Kuchařka: cathleen